Werkwijze

Ervaringen van klanten

Lees hieronder wat klanten vinden van mijn werkwijze

Ervaring Mikkie den Hartoog

Ongeveer tien jaar geleden kwam ik via via bij Ria terecht om mezelf lekker te laten verwennen met een massage. Dat verliep anders dan verwacht. Ria haar benadering was direct al veel persoonlijker dan ik gewend was. Zij nam de tijd om door te vragen waarom ik bij haar kwam. Wat een eenmalige verwennerij zou zijn, is inmiddels een tweemaandelijkse geworden. Niet altijd verwennerij, maar onderhoud voor mijn al jaren krakkemikkige lijf.
Ik weet heel zeker dat door de vaardige handen van Ria mijn knieën en rug het beter doen dan wanneer ik niet in contact was gekomen met de diversiteit aan behandelingen van Ria.
Daarnaast is het elke keer weer een fijn moment: we lachen, discussiëren, zijn stil en ik kan af en toe een traantje plengen zonder me ongemakkelijk te voelen. Kortom Ria is een parel.
Mikkie den Hartoog/Haarlem

Melissa (gefingeerd)

Ria is een hele lieve en bijzondere vrouw met een speciale gave. Ik heb via het internet haar gevonden en heb daar geen spijt van gehad. Zij heeft mij mijn  innerlijke rust gegeven ik had een nare bijwerking gehad van de prik pfizer dat had mijn gezonde gezondheid een grote negatieve klap op aan gehouden vooral de extreme hoofdpijn dat maar niet wil weg gaan ook al nam ik paracetamol niks hielp. Toen had Ria bij mij Chinflex voetmassage,een combinatie van chinese meridiaanmassage en reflexzonemassage gegeven. Ik voelde dat meteen tijdens  de behandeling de druk in mijn hoofd weg was. Het is nog steeds  niet teruggekomen terwijl dat elke x steeds terug kwam.

Ik word gelukkig steeds meer de oude ikke met mijn gezondheid.
Ria bedankt voor alles.

 

 

Lisanne (gefingeerd)
“Ik heb de behandelingen als heel fijn ervaren. Je bent als een liefdevolle moeder en daar horen ook grenzen en confronteren bij. In de schematherapie noemen we het ‘reparenting’ dat heb ik wel ervaren en dat was fijn”. – maart 2024